Wat doet NH Advies | Financieel Zeker voor u?

Waar kunnen wij u bij helpen?


VERKOOP VAN UW WONING

Bij NH advies verkoopt u uw woning zelf, maar dan wel met onze begeleiding. Vragen twijfel of onzekerheid? Gedurende het gehele traject kunt u op ons terugvallen en uitgaan van volledige en deskundige begeleiding. Van professionele fotografie (afhankelijk van het door uw gekozen pakket) tot het opstellen van de koopovereenkomst.

AANKOOPBEGELEIDING

Heeft u de woning van uw dromen gevonden? Mooi! Dan is het nu tijd om te kijken wat de woning waard is en wat u er voor over heeft. U wilt natuurlijk voorkomen dat u, door emotie, teveel betaalt. Iemand die er verder vanaf staat, in dit geval de aankoopmakelaar, heeft er een ‘rationele kijk’ op. Daarom is het handig om voor aankoopbegeleiding te kiezen.

Hulp bij aankoop kan bij ons op twee verschillende manieren. Namelijk in de vorm van een biedingsadvies of in de vorm van onderhandelingen.

Bent u al op zoek naar een passende woning? Misschien bent u telkens net te laat of wilt u simpelweg eerder op de hoogte zijn. Wij helpen u graag bij het vinden en aankopen van uw droomhuis!

EXTRA'S AANVRAGEN

Naast onze standaard diensten bieden wij, als extra service, ook nog andere diensten aan. Een bouwkundig rapport, taxatie en energielabel horen natuurlijk net zo goed bij de aan- en/of verkoop van een woning.

Bouwkundig rapport

Wanneer u een woning gaat aankopen is het handig om deze met kritisch oog te bekijken. En dan bedoelen we eigenlijk: laten bekijken door een gecertificeerde keurder. Tijdens een bouwtechnische keuring wordt er gekeken naar essentiële zaken zoals: fundering, isolatie, centrale verwarming, vocht(problemen), betonrot, balkconstructies et cetera.

Uit zo een keuring kunnen verborgen gebreken aan het licht komen. Deze zaken worden vervolgens omschreven in een bouwkundig rapport. Om te voorkomen dat u met een heleboel problemen en onvoorziene kosten achterblijft, is het verstandig om dit op te laten nemen in de koopovereenkomst.

Taxatie

Een taxatierapport kan voor verschillende doeleinden noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld voor het aanvragen of oversluiten van uw hypotheek, maar ook als u uw woning gaat verkopen. Dit is van belang, zodat de geldverstrekker een recent beeld heeft van de marktwaarde van de woning.

Een taxatie moet uitgevoerd worden door een onafhankelijke taxateur. Dit moet wel een hiervoor gecertificeerde taxateur zijn, alleen hij of zij mag een gevalideerd rapport opstellen.

Energielabel

Wat is een energielabel precies? Een energielabel geeft aan hoe zuinig uw woning is, bevat tips & maatregelen om uw woning energiezuiniger te maken en heeft altijd een geldigheid van 10 jaar. In elk geval geldt: hoe groener, hoe beter.

Waar u voorheen een energielabel digitaal kon aanvragen, is het sinds 1 januari 2021 verplicht om dit document aan te vragen via een gecertificeerde energieadviseur. Tevens is het vanaf 1 juli 2021 verplicht om een definitief energielabel in bezit te hebben, alvorens de woning op Funda (of andere woningsites) staat.

FIXED PRICE

Bij NH advies werken wij niet met een % van de aan- of verkoopsom. Wij werken met een van te voren overeengekomen vast tarief zodat u nooit voor verrassingen komt te staan en u precies weet waar u aan toe bent!